Aanvullende bekrachtigingen

Bekrachtigende afstemmingen

Wij weten maar al te goed dat er naast de 'basismodaliteiten', zoals Reiki en Seichim, nog een enorm groot deel van het energiespectrum binnen ons bereik ligt.

Denk hierbij aan system zoals Karuna en Lightarian.

Veel mensen zijn al 'verbonden' met bepaalde delen van het energiespectrum, sommigen zelfs van nature, anderen door training en energetische afstemmingen. Veruit de meesten spreken na dergelijke afstemmingen van een (enorme) groei, soms spiritueel, maar meer en vaker ook mentaal en emotioneel.

Uiteraard heeft voor velen een dergelijke groei ook positieve gevolgen in de rest van hun leven, zakelijk en privé. In de volksmond zijn hier de woorden succes en geslaagd zeer op zijn plek.

Hoe dan ook, of u nu een roep voelt om zakelijk te groeien, of succesvol op een bepaald gebied te worden, of "gewoon" een beter mens te zijn, wij bieden u een hoeveelheid energetische bekrachtigingen die u in uw leven zéér van pas kunnen komen.

Door de (infra)structuur van het energiespectrum is het goed mogelijk deze bekrachtigingen op afstand in uw energiesysteem te plaatsen. Dit scheelt u reistijd, het scheelt ons werktijd. Omdat tijd nu eenmaal geld is, en wij dus minder tijd aan u hoeven te besteden, hebben wij onze prijzen voor afstandsafstemmingen dan ook zeer schappelijk gehouden.

In het submenu vindt u kort en summier wat informatie over de aanvullende systemen.

Voor meer informatie kunt u ons mailen, of een bezoek brengen op één van de volgende websites:

energyriver.com 

energytraining.org